bestuur - wedstrijdsecretariaat - lidmaatschap - trainer en verzorgers - kantinebeheer
 clubblad - website - commissies - vrijwilligers - supportersvereniging - gedragsregels
 
Supportersvereniging
 

De supportersvereniging van MOVV, die al vele jaren bestaat, is een aparte vereniging met een eigen bestuur. Het bestuur wordt momenteel gevormd door Jan Boltjes (voorzitter), Okko Kiewiet (secretaris en penningmeester) en Chris Drewel (lid).

 

De supportersvereniging ondersteunt MOVV bij allerlei activiteiten. Zo werden de beroemde kaartavonden, die door veel mensen werden bezocht, door de supportersvereniging mogelijk gemaakt.  Verder stellen wij jaarlijks geld ter beschikking aan de jeugd. Hiervan kunnen allerlei leuke dingen voor de jeugd worden georganiseerd. Ook is het bijvoorbeeld een goede gewoonte dat als er wordt besloten dat een uitwedstrijd met de bus wordt bezocht, de bus kosten worden gedeeld door MOVV en de supportersvereniging. Afgelopen seizoen (2013-2014) is dat gebeurd bij de wedstrijd tegen DVC’59. De leden van de supportersvereniging kregen toen tevens korting op de reis.

 

Als er een lange winter is, organiseert MOVV vaak schaats- en priksleewedstrijden. De supportersvereniging stelt dan geld ter beschikking voor de prijzen die de deelnemers kunnen winnen.

 

Ook heeft de supportersvereniging er voor gezorgd dat het eerste elftal van MOVV een nieuw trainingspak kreeg. De tafels in de kantine zijn betaald door de supportersvereniging.  Voor komend seizoen wil de supportersvereniging het eerste elftal voorzien van een nieuw trainingspak.

Om dergelijke activiteiten te kunnen bekostigen zijn wij genoodzaakt om contributie te heffen. Wij proberen de contributie echter altijd zo laag mogelijk te houden en dit lukt nog steeds. De contributie bedraagt namelijk slechts 5 euro per jaar. Voor dit bedrag krijgt u tevens gratis het Mikpunt in huis.

Voor een lidmaatschap van de supportersvereniging en voor andere vragen kunt u contact opnemen met de secretaris (telefoonnummer  0597-551406).